PRODUCTEN

MENU

Magnetische vegers

Magnetische veger met ferrietmagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met wieltjes achterin is geschikt voor schoonmaak direct langs een machine of wand.

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met neodymiummagneten is bij de schoonmaak zeer efficiënt.

Magnetische veger 1000 mm breed

Magnetische vegers met de breedte van 1000 mm worden vooral bij de schoonmaak van grote oppervlaktes toegepast. Door deze veger bespaart u de tijd en voorkomst u stofverstuiving bij vegen. De veger is voorzien met een staander die de manipulatie tijdens schoonmaak vergemakkelijkt.

Magnetische veger voor heftrucks

De magnetische veger voor heftrucks kan gemakkelijk op de vork van een heftruck geplaatst worden. Hij is bestemd voor verzameling van metaalvuil op grote oppervlaktes. Hij is eenvoudig hanteerbaar.

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Deze magnetische veger voor schoonmaakkarretjes kunt u eenvoudig aan de voor- of achterkant van het karretje plaatsen. De veger is bestemd voor verzameling van metalen vervuiling op grote oppervlaktes. Hij is gemakkelijk en eenvoudig bedienbaar.

Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens

Deze magnetische veger is bestemd voor het verzamelen van metaalvuil (spanen, spijkers, borstelharen van metalen borstels) op luchthavens. De vegers kan gemakkelijke op een voertuig met een trekinstallatie bevestigd worden. Door het gebruik van deze magnetische veger wordt het voorkomen van ongewenste metalen voorwerpen op de start- en landingsbaan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram