Magneet voor vultrechter van persinstallaties (warmtebestendigheid tot 80 °C) (MDN)

Magneet voor vultrechter van persinstallatiesDe magneet voor vultrechters kan in de kunststofindustrie toegepast worden, vooraal daar waar gegranuleerde plastic of gebroken materiaal gebruikt worden. De magneet wordt in de vultrechter van de persinstallatie geplaatst. Hij is voorzien met zeer sterke neodymiummagneten NdFeB en is in staat ook de fijnste metaaldeeltjes op te vangen. Het gebruik van magneet in vultrechters verlengt de leeftijd van de sproeiers aanzienlijk.

We vervaardigen gewoonlijk magneten voor vultrechter met de doorsnee van 100, 150, 200, 250, 300 en 350 mm.

Het product is voorradig en meteen leverbaar.
MAGNEET VOOR VULTRECHTERS KOPEN

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Groot voordeel – makkelijk te demagnetiseren

Magneet voor vultrechter van persinstallatiesEen groot voordeel van de magneet in de vultrechter is de eenvoudige manier waarop hij te demagnetiseren valt. U schroeft de zekeringschroef los en schuift de magnetische kernen uit de roestvrijstalen buizen uit. Daardoor is de reiniging zeer snel, gemakkelijk en de opgevangen deeltjes vallen er zelf af.

Magneet voor vultrechter van persinstallaties (warmtebestendigheid tot 120 °C) (MDN T)

Tegenwoordig bieden we ook magneten voor vultrechters met de warmtebestendigheid tot  120 °C aan. Ze zijn ook voorzien met zeer sterke neodymiummagneten NdFeB, maar zijn tegen veel hogere temperaturen bestand.

Voorbeeld toepassing magneet voor vultrechters

Magneet voor vultrechters van spuitpersen - UP (MDN UP)

Magneet voor vultrechters van spuitpersen in plastic lichaamMagneet voor vultrechters van spuitpersen in verbeterde uitvoering, die in overeenstemming met uw eisen op maximaal efficiënte scheiding en arbeidsveiligheid ontwikkeld is. De magneet voor vultrechters van spuitpersen in deze verbeterde uitvoering is voorzien met zeer sterke neodymiummagneten. Een van zijn belangrijkste voordelen is met name dat de magneten in een plastic lichaam geplaatst zijn die de hele opening van de trechter omvat. Hierdoor vallen de plastic korrels gegarandeerd door de magnetische roosters, waaraan de metalen vervuiling van de korrels opgevangen wordt.

Hoogefficiënte scheiding van metalen en maximale veiligheid

Afmetingen van magneten voor vultrechtersWe bieden plastic lichamen van verschillende afmetingen zodat de scheider in verschillende vultrechters inzetbaar is. Het lichaam is van ABS (acrylic-butadien-styrol) gemaakt. De magneten zitten in plastic buizen en de reiniging is zeer eenvoudig en snel. U hoeft de magneten simpelweg alleen uit de plastic buizen uit te trekken.

Kies het meest geschikte type lichaam voor uw vultrechter uit. Mocht u het niet zeker weten, neem contact met ons op.

Magneet voor vultrechters hangend op het reinigingsmiddel

Een ander belangrijk voordeel is het feit dat de magnetische kernen aan het lichaam van de scheider vastzitten. Hierdoor bereiken we betere arbeidsveiligheid en voorkomen we ongelukken, die bv. bij onvoorzichtige manipulatie met zeer sterke magnetische kernen kunnen gebeuren.

U kunt ook een reinigingsmiddel voor magneten in vultrechters bij ons kopen. Het reinigingsmiddel is universeel voor alle afmetingen en versnelt en vereenvoudigt de reiniging.

Het product is voorradig en meteen leverbaar.
MAGNEET VOOR VULTRECHTERS KOPEN

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Voordelen van plastic scheider voor vultrechters

  • Zeer sterke neodymiummagneten.
  • Het lichaam vult de hele vultrechter van een spuitpers in – hoogefficiënte scheiding.
  • Licht gewicht en eenvoudige reiniging.
  • Magnetische kernen zitten aan het lichaam van de scheider vast – ongelukken worden voorkomen.
  • Dezelfde prijs voor alle types magneten voor vultrechters – afgezien van de afmetingen
  • Het lichaam is van bestendig plastic gemaakt.
  • Gemakkelijke reiniging met behulp van een reinigingsmiddel (universeel voor alle types).

Reiniging van magneten voor vultrechters

Hang de scheider aan de haakjes op het reinigingsmiddel en plaats het aan een muur.

Voorbeeld van toepassing van de magneet voor vultrechters