Magnetische trommel dubbeldeks (MBVD)

Magnetische transporttrommels Magnetische trommel bestaat uit een statische magnetische kern en een draaiende magnetische mantel met dragers waarop metalen vuil wordt opgevangen.

De onderste trommel vangt metalen vuil van de transportband op, niet magnetische materialen lopen op de transportband door.

De bovenste trommel neemt het metalen vuil van de onderste trommel over en strooit het in een aparte uitvoertrechter.Elke trommel heeft een zelfstandige motor en versnellingsbak.

Door de beweging tussen de transportband en de magnetische trommel en verder tussen de beide trommels komt er lucht in het materiaal zitten, waardoor metaal van plakkerige materialen beter gescheiden kan worden.

Voordelen van de scheider

  • hoge efficiency van scheiding op twee niveaus
  • geschikt voor plakkerige materialen
  • dubbele luchting – verhoging van de efficiency van scheiding van plakkerige materialen

Welke materialen kunnen gescheiden worden

  • Korrelige materialen met slechtere korreligheid die op een transportband vervoerd worden.
  • Plakkerige en moeilijk te scheiden materialen

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. CONTACTEER ONS VOOR DE OFFERTE VAN EEN SCHEIDER

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Principe van dubbeldeks scheiding

Overige types magnetische scheiders voor droge mengsels

Magnetische trommels

Magnetische trommel (MB) Magnetische trommel is bestemd voor opvang van magnetische metaaldeeltjes uit korrelige mengsels (non-ferrometalen, plastic brokken etc.). Hij wordt meestal geplaatst onder de vultrechter of achter de transportband. Het ongescheiden materiaal valt in de magnetische trommel waarin het gescheiden wordt. We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. CONTACTEER ONS VOOR DE OFFERTE […]