Kegelvormige scheidingmagneet

Kegelvormige scheidingmagneetDeze magneet wordt gebruikt voor het testen op aanwezigheid van magnetisch materiaal en behoort daarom tot de gebruikelijke uitrusting van medewerkers van recyclinginstallaties. De magneet zit vast op een 50 cm lange gele koperketting. De ketting heeft aan het andere einde en karabijn, zodat hij makkelijk aan de kleding vastgemaakt kan worden en de magneet kan niet zoek raken. De lengte van de magneet is 50 mm,  de doorsnee 14 mm en het gewicht 36 g.

Kegelvormige scheidingmagneet - slinger

Kegelvormige scheidingmagneet - slingerDeze magneet wordt gebruikt voor het testen op aanwezigheid van magnetisch materiaal. Evenals de kegelvormige scheidingmagneet is hij voorzien met een zeer sterke neodymiummagneet NdFeB. Omdat hij aan een stokje is vastgemaakt, kan hij gebruikt worden om metalen magnetische deeltjes uit moeilijk toegankelijke ruimtes uit te halen (bv. uit de motor van een voertuig). Totale lengte 160 mm, doorsnee 14 mm.

Supersterke scheidingmagneet

Supersterke scheidingmagneetIs voorzien met een zeer sterke NdFeB magneet. Daardoor kan hij materiaal van groter afstand identificeren. Deze magneet wordt vaak gebruikt om vast te stellen of er tussen non-magnetisch materiaal (papier, edelmetalen) magnetisch materiaal zit. Zo kan bij aankoop van edelmetalen niet gesjoemeld worden. Magnetische kracht 1 kN, afmetingen 114x72 mm en gewicht 1,5 kg.

Supersterke scheidingmagneet SmCo is voorzien met een zeer sterke samariummagneet. Hij is qua kracht vergelijkbaar met de Supersterke scheidingmagneet. Het belangrijkste voordeel van deze magneet is zijn roestbestendigheid (kan zelfs in water gebruikt worden).

Supersterke scheidingsmagneet UP

Supersterke scheidingsmagneet UPHet nieuwe type van scheidingsmagneet is voorzien met een nieuwe ergonomische hendel, met behulp waarvan u met deze zeer sterke magneet gemakkelijk en eenvoudig kunt manipuleren. Geniet van meer comfort bij uw werk!

De grote kracht van de magneet is natuurlijk steeds dezelfde!

Het product is voorradig en meteen leverbaar.
SCHEIDINGMAGNEET KOPEN

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Magnetische inspectiestaven

Magnetische inspectiestavenMagnetische inspectiestaven zijn bestemd voor inspectie van materiaal op metalen / magnetische vervuiling. De staaf is voorzien met zeer sterke neodymiummagneten NdFeB. Door de plastic hendel omhoog te trekken wordt het vuil verwijderd en magnetisch vuil valt eraf. Bekijk de animatie werking van magnetische inspectiestaven.

We bieden twee types aan - functionele magnetische lengte 140 mm

  • Ø 20 mm, magnetische inductie cca 4380 G (gemeten op de oppervlakte van de magnetische kern)
  • Ø 30 mm, magnetische inductie cca 5200 G (gemeten op de oppervlakte van de magnetische kern)

Het product is voorradig en meteen leverbaar.
SCHEIDINGMAGNEET KOPEN

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

 

Magnetische vegers

Voor recyclinginstallaties bieden we magnetische vegers aan die een uitstekend hulpmioddle zijn zowel bij schoonmaak van manipulatieruimtes (het voorkomen van lekke banden van voertuigen), als bij de scheiding van ferro- en non-ferrometalen.