In de hieronder staande tabel vindt u magnetentypes die gebruikelijk voor kantoordoeleinden toegepast worden. Voor meer informatie neem contact met ons op en we sturen u een cataloog met het complete assortiment van ferrietmagneten op.

Online verkoop van magneten

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

FERRIETMAGNEET KOPEN MAGNEET IN PLASTIC HULZEN KOPEN

Gewone kantoormagneten

Werkelijke grootte Code Bestelnummer Omschrijving
Zwakker
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMI-A
(12 x 5)
10402 Isotroop ferrietmagneet, doorsnee 12, dikte 5 mm, aan een magnetisch bord kan hij 1 vel A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMI-A
(16 x 5)
10404 Isotroop ferrietmagneet, doorsnee 16, dikte 5 mm, aan een magnetisch bord kan hij 2 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMI-A
(20 x 5)
10407 Isotroop ferrietmagneet, doorsnee 20, dikte 5 mm, aan een magnetisch bord kan hij 3 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMI-A
(26 x 5)
10406 Isotroop ferrietmagneet, doorsnee 26, dikte 5 mm, aan een magnetisch bord kan hij 5 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMI-B
(28 x 15 x 5)
10400 Isotroop ferrietmagneet, lengte 28, breedte 15 en dikte 5 mm, aan een magnetisch bord kan hij 5 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
Sterker
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMA-A
(27 x 6)
10310 Anisotroop ferrietmagneet, doorsnee 27, dikte 6 mm, aan een magnetisch bord kan hij 10 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

FMA-A
(27 x 10)
10309 Anisotroop ferrietmagneet, doorsnee 27, dikte 10 mm, aan een magnetisch bord kan hij 13 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord)
 

Obyčejné kancelářské magnety

MVP-30 NdFeB-P 60101 Zeer sterke magneet in plastic huls die het eraf halen van het bord vergemakkelijkt. Aan een magnetisch bord kan hij 24 vellen A4 papier vasthouden (afhankelijk van de dikte van de blikplaat van het magnetisch bord). Geschikt bv. voor het vastmaken van grote tekeningen. Doorsnee van de plastic huls is 30 mm.

Andere magneten

Gekleurde magneten

We vervaardigen gekleurde kantoormagneten in vijf  basiskleuren (rood, blauw, groen, geel, wit). Gebruikelijk leveren we gekleurde kantoormagneten met de doorsnee van 15, 16, 20 en 26 mm, de dikte is altijd 5 mm. U kunt de magneten zowel afzonderlijk, als in de handelsverpakking van 10 stuk kopen. Online verkoop van magneten In onze webwinkel kunt […]

Magneten in plastic hulzen

Zeer sterke kantoormagneten in plastic hulzen. Aan een magnetisch bord kunnen ze tot 24 vellen kantoorpapier A4 vasthouden. Ze zijn geschikt voor het fixeren van groot formaattekeningen . We leveren magneten onbedrukt, eventueel van het MAGSY bedrijfslogo. Als u magneten met het MAGSY bedrijfslogo koopt, krijt u een aanzienlijke korting.   Online verkoop van magneten In […]

Magneten in metalen hulzen

Het gaat om een zeer sterke neodymiummagneet NdFeB in metalen huls. Hij is zo sterk dat hij aan een magnetisch bord 15 vellen kantoorpapier A4 kan vasthouden. Dankzij de ergonomische vorm van de metalen huls is het gemakkelijk te verplaatsen. De metalen huls verhoogt de bestendigheid van de magneet en verlaagt het beschadigingrisico. Deze magneten leveren […]

Magnetische nummers

Elke verpakking bevat altijd drie sets van nummers en tekens. Magnetische nummers zijn een uitstekend hulpmiddel vooral voor jonge scholieren die op een speelse manier kunnen leren rekenen (optellen en aftrekken, tafel van vermenigvuldiging). Dankzij dit spelletje vinden kinderen het rekenen leuk. De hoogte van de nummers is 4 cm. Magnetische nummers leveren we ook in zakjes […]